Kan jonge Zwitser volgend seizoen verrassen? "Ik denk zelfs dat hij de eerste tijdrit in de Tour de France van 2022 kan winnen"

Kan jonge Zwitser volgend seizoen verrassen? "Ik denk zelfs dat hij de eerste tijdrit in de Tour de France van 2022 kan winnen"
Foto: © photonews

Stefan Bissegger was ongetwijfeld één van de revelaties van het voorbije seizoen in het wielrennen. De jonge Zwitser won verschillende tijdritten en maakte een goede indruk. EF Education-Nippo heeft zijn contract dan ook opengebroken.

Bij EF Education-Nippo zijn ze zeer tevreden over de jonge Zwitser. Ze hebben dan ook duidelijke doelen met Bissegger volgend seizoen. "Hij is uitzonderlijk op een tijdritparcours met veel technische bochten, en hij kan heel goed snelheid houden. Ik denk zelfs dat hij de eerste tijdrit in de Tour de France van 2022 kan winnen", vertelde Jonathan Vaughters, de CEO van de ploeg, op de website ven de wielerformatie. 

Daarnaast denkt Vaughters ook dat Bissegger zich zal kunnen laten zien in het Franse wielermonument Parijs-Roubaix. "Hij is niet alleen een tijdrijder, maar hij is ook heel goed in wedstrijden als Parijs-Roubaix, die vragen om positionering en ruwe kracht. Uiteindelijk denk ik dat hij ook één van de toprenners zal zijn in die wedstrijd", aldus Vaughters. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties