Quick-Step Alpha Vinyl trekt met vier Belgen naar Catalonië: heroptredende Ilan Van Wilder mikt op klassement

Quick-Step Alpha Vinyl trekt met vier Belgen naar Catalonië: heroptredende Ilan Van Wilder mikt op klassement
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na het eendagswerk van deze week lonkt ook al de Ronde van Catalonië. Bij Quick-Step Alpha Vinyl zijn ze er alvast op gebrand om daar het beste van te maken.

Onder meer met Ilan Van Wilder, die daar voor het eerst in meer dan een maand opnieuw gaat koersen. Van Wilder miste de UAE Tour door een coronabesmetting. "Fausto Masnada en Ilan Van Wilder zijn onze twee mannen voor het algemeen klassement", zegt sportdirecteur Geert Van Bondt in zijn vooruitblik op de Ronde van Catalonië. "Ze komen hier met veel motivatie en vertrouwen."

"Er zal zoals altijd veel klimwerk aan te pas komen volgende week", weet Van Bondt. "Vooral in de derde en vierde rit, de belangrijkste ritten voor het klassement. Er zullen ook kansen zijn voor zowel ontsnappingen als massasprints. Voor dat laatste hebben we Ethan Vernon."

De andere renners van Quick-Step Alpha Vinyl die deelnemen zijn Andrea Bagioli, Dries Devenyns, Pieter Serry en Louis Vervaeke. In totaal vier Belgen dus. De Ronde van Catalonië begint op 21 maart en duurt tot 27 maart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties