AG2R-Citroën neemt Lawrence Naesen mee naar de Giro, Simon Yates kopman bij Team BikeExchange

AG2R-Citroën neemt Lawrence Naesen mee naar de Giro, Simon Yates kopman bij Team BikeExchange
Foto: © photonews

Lawrence Naesen gaat voor AG2R-Citroën mee naar de Giro. Hij zal kopman Félix Gall bijstaan. Bij Team BikeExchange is Simon Yates de kopman. Ook Movistar heeft zijn selectie klaar. Daar zijn Alejandro Valverde en Ivan Sosa de kopmannen.

AG2R-Citroën heeft zijn selectie voor de Giro bekendgemaakt. Lawrence Naesen zit bij de selectie van 8 renners. Hij zal kopman Félix Gall moeten bijstaan om hem mee te helpen aan een goed klassement. De Oostenrijker maakt zijn debuut in een grote ronde. 

Ook Team BikeExchange-Jayco is klaar met zijn huiswerk voor de Giro. Daar is Simon Yates de kopman. Hij zal proberen beter te doen dan zijn 3e plaats vorig jaar. Zijn voorbereiding was vergelijkbaar met het vorige seizoen. 

Bij Movistar zijn Alejandro Valverde en Ivan Sosa de kopmannen. Het team is vooral benieuwd naar hoe Sosa het er vanaf gaat brengen. Hij won afgelopen weekend nog de Ronde van Asturië. Ook Astana Qazaqstan Team heeft zijn namen bekend gemaakt. Onder meer Vincenzo Nibali en Miguel Angel Lopez zitten in de Giroselectie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties