Philippe Gilbert schuwt de grote woorden niet over Remco Evenepoel na nieuwe triomf in San Sebastian

Philippe Gilbert schuwt de grote woorden niet over Remco Evenepoel na nieuwe triomf in San Sebastian
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel heeft een week voor het WK in Glasgow serieus indruk gemaakt in de Clasica San Sebastian. Philippe Gilbert heeft er nu al een goed oog in voor dat WK in Glasgow.

Met een derde zege in de Clasica San Sebastian heeft Remco Evenepoel getoond dat hij klaar is om een gooi te doen naar een tweede wereldtitel op rij. Op zondag 6 augustus is er het WK op de weg, op 11 augustus het WK tijdrijden. 

Philippe Gilbert ziet al helemaal goedkomen. "Deze man is er klaar voor!", schreef Gilbert op zijn sociale media. "Proficiat voor vandaag en ik weet gewoon niet wie achter je de zilveren medaille in het wereldkampioenschap tijdrijden je zal hebben!"

Gilbert ziet ondanks tegenstand van onder meer Ganna en Van Aert niemand in de buurt komen van Evenepoel op het WK tijdrijden. Tijdens zijn vorige twee deelnames pakte Evenepoel al twee keer brons en een keer zilver. 

En ook op het WK op de weg ziet Gilbert als grote favoriet. "De wereldkampioen op de weg op de weg die de TT-titel wint?" Als Evenepoel de dubbel pakt, dan wordt hij de eerste renner die daar in slaagt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties