Wout van Aert in opvallend gezelschap gezien dat zowaar een link heeft met de Belgische toppolitiek

Wout van Aert in opvallend gezelschap gezien dat zowaar een link heeft met de Belgische toppolitiek
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert maakt voor iedereen wel tijd, bekend of onbekend. Ook wie een link met de Belgische politiek heeft, wil graag met hem op de foto, zo blijkt.

Thomas Dermine heeft een opvallende foto gedeeld op zijn sociale media. Het is een foto met zijn vader en Wout van Aert. Dermine is een PS-politicus die in de federale regering zetelt als Staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen en is belast met Wetenschapsbeleid.

"Mijn vader die met de fiets rijdt, rustig aan de kust", schrijft Dermine junior bij de afbeelding. Dat ook Van Aert op die foto staat, zullen we maar een toevalligheid noemen. Hem kent iedereen natuurlijk sowieso. Uit de achtergrond kan inderdaad afgeleid worden dat de foto genomen is aan de Belgische kust.

Het is dus niet meteen duidelijk wanneer deze juist genomen is, want inmiddels vertoeft Wout van Aert alweer in Italië. Daar begint een nieuw blok aan wedstrijden, met maandag al de Coppa Bernocchi, een eendagswedstrijd waarin Van Aert één van de grote favorieten is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties