Greg Van Avermaet wordt zondag in België gehuldigd na gouden plak in Rio

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Greg Van Avermaet wordt zondag in België gehuldigd na gouden plak in Rio

Greg Van Avermaet staat zondag voor het eerst sinds zijn gouden medaille aan de start van een Belgische koers. De olympische kampioen zal zondag voor de GP Impanis-Van Petegem gehuldigd worden voor zijn gouden plak.

Twee jaar geleden mocht Van Avermaet nog zegevieren in Haacht, deze keer zal er sowieso opnieuw gevierd worden. Van Avermaet wordt gehuldigd na zijn olympische triomf in Rio. "Het is altijd leuk om in België te koersen en zeker na mijn overwinning op de Spelen. Het zal wellicht extra speciaal worden", zegt de renner.

Op naar tweede zege?

"Ik heb de koers al eens gewonnen en ik wil mijne goede vorm doortrekken met een goed resultaat in de GP Impanis-Van Petegem", aldus Van Avermaet. De BMC-renner is uiteraard de kopman van zijn ploeg. Dat liet ook ploegleider Valerio Piva al weten.

"Greg zal voor het eerst in België koersen sinds de Olympische Spelen. Na zijn overwinning van twee jaar geleden is Greg opnieuw gemotiveerd om te winnen. We zullen agressief koersen en we hebben een sterk team om Greg te ondersteunen", volgens Piva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties