Tevredenheid bij Lotto Soudal richting Tour van 2017: "Dat staat ons zeker aan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Tevredenheid bij Lotto Soudal richting Tour van 2017: "Dat staat ons zeker aan"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vandaag is het rittenschema voor de Ronde van Frankrijk van 2017 voorgesteld. Bij Lotto Soudal reageerde men achteraf zeer tevreden over het parcours.

Marc Sergeant kon achteraf zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken steken. "Negen kansen voor de sprinters, dat staat ons zeker aan", opent Marc Sergeant bij Sporza. "Maar we botsen liever niet op de Cavendish van dit jaar en winnen liever sneller een ritje. Maar deze Tour is een tegemoetkoming voor de sprinters."

Lotto Soudal zal zoals gewoonlijk inzetten op André Greipel, maar ook de aanvallers komen aan hun trekken. "Deze Tour is wel voer voor de aanvallers. Ik denk dat de Tour aanvallen wil uitlokken. Dan denken wij aan Thomas De Gendt en Tony Gallopin, maar ook aan Tim Wellens."

Wat met Wellens?

Dit jaar was Wellens niet aanwezig in de Tour en reed hij de Giro. "Dit is een mooie uitnodiging voor hem. Hij is een aanvaller pur sang en zal hier zijn terrein terugvinden. Het is moeilijk om nu al te zeggen dat hij de Tour zal rijden. Voor een beslissing is het nog te vroeg, maar voor onze ploeg zit er iets in", besluit Sergeant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties