Opnieuw pechdag voor Lotto Soudal: "Ik zal er staan tijdens de Ronde"
Redactie
| 3 reacties

Pechdag voor Tiesj Benoot in E3 Prijs Harelbeke

Opnieuw pechdag voor Lotto Soudal: "Ik zal er staan tijdens de Ronde"

Net als woensdag in Dwars door Vlaanderen liep het voor Lotto Soudal ook in de E3 Prijs niet echt gesmeerd. Tony Gallopin moest al na 35 kilometer de strijd staken, Tiesj Benoot had dan weer pech op een erg belangrijk en slecht moment.

"Ik reed lek net voor de Kortekeer", doet Tiesj Benoot zijn verhaal. "Dat is het moment dat je echt vooraan moet zitten. Op de Kortekeer en de Taaienberg ontploft dan de koers en wist ik dat het heel moeilijk ging worden om nog terug te keren. Na een lange achtervolging sloot ik terug aan bij een grote groep, maar de vogels waren al gaan vliegen."

Benoot ging ondanks de pech nog op zoek naar een goed resultaat. "Ik heb nog geprobeerd om er een mooie ereplaats uit te halen, maar het kwaad was al geschied. Conditioneel moet ik zeker niet mopperen. Woensdag hadden we fouten gemaakt, maar vandaag werden we geteisterd door pech met onder andere de val van Tony Gallopin en mijn lekke band."

" Ik rijd zondag geen Gent-Wevelgem. Ik neem even rust na een zware periode"

En dus ontbreekt het Lotto Soudal momenteel aan wat geluk. "Het geluk moet ook een beetje aan je zijde staan. Sagan geraakte ook niet meer vooraan na een lekke band, daar ging het te snel voor. Ik rijd zondag geen Gent-Wevelgem. Ik neem even rust na een zware periode. Volgende week zal ik nog goed trainen en mezelf verzorgen en dan zal ik er staan tijdens de Ronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/03/2020 - 29/03/2020 Ronde van Cataloniƫ
29/03/2020 Gent-Wevelgem
01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland

Nieuwste reacties