Wiggins maakt iedereen nieuwsgierig: "Wat ik zal zeggen, zal iedereen choqueren"

Redactie
| 8 reacties
Wiggins maakt iedereen nieuwsgierig: "Wat ik zal zeggen, zal iedereen choqueren"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bradley Wiggins verkeert al enkele weken en zelfs maanden in een lastig parket na vermeend dopinggebruik in de Dauphiné van 2011. De Brit wou nog niet te veel lossen, maar 'zal de mensen choqueren'.

Het gaat nog steeds om het 'pakketje' dat Wiggins kreeg in de Dauphiné van 2011. Daarin zou een slijmoplosser gezeten hebben, maar dat kan niet bevestigd worden, waardoor er een dopingonderzoek aan de gang is. "Dat mijn integriteit nu in vraag gesteld wordt en ik beschuldigd word van dopinggebruik, is het ergste wat me kan overkomen", reageert Wiggo bij Soccer AM.

"Zeker als je weet wat ik allemaal heb opgegeven om te staan waar ik nu sta. Gelukkig is er een onderzoek aan de gang. Ik kan natuurlijk niet te veel over het onderzoek zeggen terwijl het nog loopt, maar de waarheid zal wel aan het licht komen. Uiteindelijk zal ik aan het woord komen. Er is veel te zeggen, en wat ik ga zeggen, zal veel mensen choqueren", verrast Wiggins.

Zonder fietsen

De voormalige Tour-winnaar zit ook al een tijdje zonder fiets. "Om eerlijk te zijn, heb ik niet meer gefietst sinds november. Ik mis het eigenlijk niet. Nu heb ik eindelijk tijd om van het leven te genieten. Het is tof om thuis te zijn. Mijn zoon was onlangs jarig en ik was eindelijk eens thuis. Normaal ben ik altijd aan het fietsen tijdens deze periode", citeert HNB de ex-coureur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties