Oliver Naesen komt terug op 'domme valpartij' in de Ronde en heeft goed nieuws
Redactie
| 10 reacties

Fitte Oliver Naesen helemaal klaar voor Scheldeprijs en Roubaix

Oliver Naesen komt terug op 'domme valpartij' in de Ronde en heeft goed nieuws

Na de Ronde van Vlaanderen waren er wat zorgen bij pechvogel Oliver Naesen. De renner van AG2R-La Mondiale kon een podiumplek vergeten na de valpartij op de Oude Kwaremont. Naesen was van plan om na de koers een dokter op te zoeken, maar deed dat dan toch niet.

"Omdat ik me goed voel", legt de trainingspartner van Van Avermaet uit. "Ik heb schaafwonden op mijn heup, mijn elleboog is gezwollen en mijn knie is stijf, maar echt pijn doet het niet. Het hindert een beetje, maar ik kan fietsen. Uiteindelijk hebben we met enkele Parelvissers twee uur rustig losgereden. Dat liep wel goed."

De Scheldeprijs van woensdag komt dus net als Roubaix van zondag niet in gevaar. Woensdag start ik in de Scheldeprijs, maar ik zie de koers als een training. Roubaix is weer voor echt", klinkt het in HLN. Donderdag en vrijdag gaat Naesen op verkenning voor Roubaix. "Ik ken Roubaix niet zo goed als de Ronde. Ik reed er nog maar twee keer."

"Je kan Peter niets verwijten" - Oliver Naesen

"Het is een domme val, meer niet. Je kan Peter niets verwijten. Het komt door de vest die daar hangt. Sagan had misschien wat meer in het midden moeten rijden, maar op de kasseien van de Oude Kwaremont zal elke renner de kant opzoeken waar een beetje zand ligt en waar het gemakkelijk fietsen is. Dat is een normale reactie", toont Naesen begrip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties