Marc Sergeant maakt balans op na matig voorjaar en hoopgevende prestatie in Parijs-Roubaix

Redactie
| 0 reacties
Marc Sergeant maakt balans op na matig voorjaar en hoopgevende prestatie in Parijs-Roubaix

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na een teleurstellend voorjaar tot dusver heeft Lotto Soudal in Parijs-Roubaix van zich doen spreken. Al is de balans van het klassieke voorjaar niet positief, was het toch een positieve noot voor Marc Sergeant.

Wallays ging in de aanval, Roelandts mengde zich in de debatten en Greipel werd uiteindelijk 7e. "Ze hebben getoond dat ze deze koers aankunnen", opent Sergeant. "Ze hebben ook vanaf het begin durven meespelen. Wallays heeft met de vroege aanval uiteindelijk toch een eindje vooruit gereden met 2 of 3."

"Er was wel steeds een offensief, van Katusha of Trek. Greipel heeft een paar keer proberen te anticiperen. Boonen en Sagan reageerden, dus hij zat duidelijk mee in de koers. Dan glipt Roelandts slim mee in de ontsnapping, maar Van Avermaet komt aansluiten."

Balans

"Je hoopt dat hij daarbij kan blijven, maar het is jammer dat hij net niet met die mannen meekon", aldus de teammanager van Lotto Soudal. Al bij al was het dus wel een matig voorjaar Sergeant en zijn renners. "Het bilan was niet echt geweldig. Dat weten we allemaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties