Veldrijders massaal vertegenwoordigd in Heistse Pijl: "Het valt nog wat meer op door de sterke prestaties van Van Aert en van der Poel"

Redactie
| 1 reacties
Veldrijders massaal vertegenwoordigd in Heistse Pijl: "Het valt nog wat meer op door de sterke prestaties van Van Aert en van der Poel"

Geen Quick-Step Floors en winnaar van vorig jaar Dylan Groenewegen (foto) aan de start in de Heistse Pijl. Wél aan de start: ongeveer 30 veldrijders, die zich klaarstomen op een nieuwe crosswinter, maar zich ook willen laten gelden.

Dat heel wat crossers aan de start staan, is niets nieuw. "We hebben altijd veel crossers aan de start”, zegt organisator Jef Van den Bosch. "Deze wedstrijd leent er zich perfect toe om snelheid in de benen te krijgen en past perfect in hun voorbereiding. Alleen valt het door de recente sterke prestaties van Van Aert en Van der Poel op de weg nu wat meer op."

Hammer Series

Door de Hammer Series ontbreken wel heel wat mooie teams. "Ik heb alle begrip voor de ploegen die hun renners moeten opsparen voor de Hammer Series", vervolgt de organisator in HNB. "Maar in vergelijking met de Ronde van Luxemburg kunnen wij toch nog een mooi deelnemersveld voorleggen."

"Veel crossers rijden in eigen streek en voor de fans is het leuk om hen nog eens aan het werk te zien. Bovendien zitten we met een generatie veldrijders met veel maturiteit en een hoog niveau op de weg. Ik ben ervan overtuigd dat ze zich gaan meten met de andere ploegen", besluit Van den Bosch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties