Kittel reageert op transfergeruchten: "Soms moet je aan jezelf denken"

Redactie
| 4 reacties
Kittel reageert op transfergeruchten: "Soms moet je aan jezelf denken"

Marcel Kittel zette een sterke tijd neer in de proloog van de Ster ZLM Toer, maar kwam 3 luttele seconden tekort om op het hoogste schavotje te staan. Na zijn uitstekende prestatie reageerde hij op zijn toekomstplannen en een mogelijke transfer.

"Ik kijk ernaar uit wat Patrick te vertellen heeft", opent Marcel Kittel bij HNB. "En ik spreek niet voor mij alleen, maar ook voor de andere renners van de ploeg. Ik heb van Patrick nog niets gehoord welke richting het met de ploeg zal uitgaan. En dat hoop ik nu te vernemen."

Er is alvast heel wat interesse voor de blonde spurter van Quick-Step Floors. Onder meer Katusha is geïnteresseerd in Kittel. "Dat is toch logisch? De andere ploegen zien ook dat we in onzekerheid leven. En dan worden er visjes uitgeworpen. In dit wereldje is het belangrijk om op sommige momenten ook aan jezelf te denken."

"Het zou mooi zijn als ik mijn carrière bij Patrick kan voortzetten"

Dat wil natuurlijk wel nog niet zeggen dat de Duitser zijn huidige ploeg zal verlaten. "Maar voor alle duidelijkheid: er is momenteel niets concreets. En het zou mooi zijn als ik mijn carrière bij Patrick kan voortzetten. Dat heb ik hem ook gezegd", besluit Kittel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties