Maxime Monfort ziet late aanval niet beloond in Ster van Bessèges
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Sarreau wint derde rit Ster van Bessèges na mislukte aanval Monfort

Maxime Monfort ziet late aanval niet beloond in Ster van Bessèges

Geen al te grote verrassing wat het verloop van de derde etappe van de Ster van Bessèges betreft. Een lange vlucht die uiteindelijk toch werd teruggehaald en dan sprinten om de zege, ondanks een verwoede poging van Maxime Monfort. De naam van de winnaar was misschien wel verrassend: Marc Sarreau.

De ontsnapping van de dag kwam op naam van Siskevicius, Pacher, Domont, Turgis, Jakin en Lietaer. Met nog twintig kilometer te gaan lagen ze  nog zo'n 30 seconden voor op peloton. De zes leken een gemakkelijke plooi voor het peloton en dat was ook zo, maar de sprintersploegen wachtten er wel lang mee om hen op te rapen.

MONFORT VALT AAN NA HERGROEPERING

Op iets minder dan vier kilometer van de aankomst was hun verhaaltje dan toch uit. Maxime Monfort probeerde met een late uitval wel nog de massaspurt te ontlopen en  kreeg een metgezel met zich mee. Hun droomscenario ging echter niet door.

Al snel zaten zij terug in het peloton, dat zich met voortvarende snelheid richting finish begaf. Eens de sprint op gang getrokken werd, was het snel duidelijk dat er geen maat stond op de versnelling van Marc Sarreau van Groupama-FDJ.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties