Stijn Steels kiest voor opvallende nieuwe job

Stijn Steels kiest voor opvallende nieuwe job
Foto: © photonews

Stijn Steels heeft een nieuwe job. Hij gaat het vrouwenwielrennen in en zal een job uit gaan oefenen bij AG Insurance-Soudal. Zo zit hij twee jaar na zijn wielerpensioen opnieuw in het peloton, zij het dan het vrouwenpeloton.

Stijn Steels stopte twee jaar geleden als wielerprof en had daarna diverse andere jobs in en rond het wielrennen. Zo was hij analist voor Het Nieuwsblad en kwam hij af en toe ook als commentator op Eurosport onder meer.

Nu wordt hij ploegleider, want hij heeft een nieuwe job aangenomen bij AG Insurance-Soudal. De 34-jarige Oost-Vlaming wordt er een deel van de technische staf en zal plaatsnemen in de BMW LeCouter & Lemmens-LeCouter-auto.

De eerste opdracht voor Stijn Steels wordt al binnenkort de Vuelta voor vrouwen, waar hij zijn vuurdoop als ploegleider dus zal maken. Bij het team willen ze hem alvast een warm welkom heten en veel succes in zijn nieuwe job.

Nieuwe job voor Stijn Steels

Bij AG Insurance-Soudal zijn ze volop bezig met verder te professionaliseren. Ook vandaag kwam het bericht naar buiten dat ze de jonge veldrijdster Leonie Bentveld de komende maanden zullen huren voor hun team op de weg.

Julie De Wilde is vanuit Belgisch perspectief misschien wel de bekendste renster bij AG Insurance-Soudal, al won Ashleigh Moolman in het verleden heel wat leuke koersen en is de ervaren Zuid-Afrikaanse ook nog steeds een klasbak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties