Bahrein-McLaren heeft beste klimmers in vierde virtuele Girorit, leidersploeg blijft echter domineren

Valls en Wright bezorgen Bahrein-McLaren de zege in vierde rit virtuele Giro

Bahrein-McLaren heeft beste klimmers in vierde virtuele Girorit, leidersploeg blijft echter domineren
Foto: © photonews

De Digital Swiss 5 is wel reeds achter de rug, maar de virtuele Giro is nog altijd aan de gang. Daar waren ze toe aan de vierde etappe. Een bergrit richting de top van de Madonna di Campiglio. Een kolfje naar de hand van Fred Wright en Rafael Valls van Bahrein-McLaren.

In een virtuele rit van 25,9 kilometer ging het in de finale dus omhoog. Dat lag de jonge Brit Fred Wright wel goed, zo bleek. Wright bleef op de virtuele beklimming ferm snelheid maken. Na 57 minuten had hij dan ook als eerste de aankomst bereikt.

Zijn ploegmaat Rafael Valls was als derde 'boven'. Aangezien het vooral om de prestaties van de ploegen gaat in de virtuele Giro, was de combo Wright-Valls meer dan goed genoeg om Bahrein-McLaren de dagzege te schenken.

GEEN VUILTJE AAN DE LUCHT VOOR ASTANA

In het klassement rukt Bahrein-McLaren ook op naar de tweede plaats. Weliswaar op ruime achterstand van Astana, dat al sinds de openingsrit van de virtuele Giro de lakens uitdeelt. De Kazachse formatie heeft nog altijd een zeer geruststellende voorsprong van meer dan achttien minuten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties