'Belgische veldrijdster verlaat haar team en rijdt zondag al in nieuwe uitrusting'

'Belgische veldrijdster verlaat haar team en rijdt zondag al in nieuwe uitrusting'
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Belgische reed nog maar één cross dit seizoen.

In de Kermiscross in Ardooie eindigde Alicia Franck op de achtste plaats, de cross die ze vorig jaar nog won. Daar maakte ze haar comeback na gezondheidsproblemen. Het is voorlopig haar enige cross dit seizoen en het zou ook de laatste kunnen geweest zijn voor haar team Proximus-AlphaMotorhomes-Doltcini. 

Want Franck heeft getekend bij De Ceuster-Bonache. Dat is ons inmiddels ook door haar ploeg bevestigdDe Ceuster-Bonache is de ploeg van onder meer twee andere Belgische veldrijdsters, Laura Verdonschot en Ellen Van Loy. Het contract van Franck liep normaal gezien tot eind dit jaar, maar ze zou komende zondag al te zien zijn in haar nieuwe uitrusting in de Wereldbeker in Maasmechelen. (foto)

"Naast de professionele omkadering, koos ik voor dit team o.a. omwille van hun kernwaarden, maar ook de sfeer en gedrevenheid waarme ze hun gezonde ambities uitstralen", zegt een gemotiveerde Franck, die weer wil aansluiten bij de Belgische top, over De Ceuster-Bonache. Ze heeft het BK in Lokeren al aangestipt. "Met ons team willen we daar op het podium staan, een missie die ik samen met mijn collega's wil volbrengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties