De spanning begint stilaan op te borrelen: Remco Evenepoel sluit vandaag bepaalde periode af richting volgende koers

De spanning begint stilaan op te borrelen: Remco Evenepoel sluit vandaag bepaalde periode af richting volgende koers
Foto: © photonews

Een volgend hoofdstuk in het verhaal van Remco Evenepoel. Het is weer tijd voor koers. Een periode in eigen land nadert zijn einde.

Vanaf het moment dat Remco Evenepoel uit de Giro gestapt is tot nu kan eigenlijk als één bepaalde periode beschouwd worden. Een periode die hij doorbracht in eigen land. Met eerst herstel na zijn in Italië opgelopen coronabesmetting en vervolgens het hervatten van de trainingen.

Van die trainingstochten hebben zijn volgers grotendeels kunnen meegenieten. "Dit is de laatste dag van een trainingskamp op Belgische bodem vooraleer richting Zwitserland te trekken! Het was heel leuk om mij terug op deze vertrouwde wegen te begeven en tijdens training te genieten van de mooie natuur in La Geize", schrijft Evenepoel op Twitter.

Zeker de laatste dagen heeft het goudhaantje van Soudal Quick-Step zich nog eens stevig kunnen testen in de provincie Luik. "Tijd om terug te gaan koersen!" Een duidelijke boodschap en die eerstvolgende wedstrijd mag er voor Evenepoel nu echt wel gaan aankomen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties