Laatste update vooraleer de strijd volop kan losbarsten: 'Topfavoriet Mathieu van der Poel voert deelnemersveld aan'

Laatste update vooraleer de strijd volop kan losbarsten: 'Topfavoriet Mathieu van der Poel voert deelnemersveld aan'
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel is haast in elke wedstrijd waar hij start topfavoriet. In het deelnemersveld van de Baloise Belgium Tour is hij dat zeker.

Het is nu al eventjes bekend dat de rittenkoers door België op het programma van Mathieu van der Poel staat. Het voorbije weekend reed de Nederlander van Alpecin-Deceuninck ook al Dwars door het Hageland. In een bericht op zijn website geeft de organisatie nog een laatste update van wat verwacht mag worden.

Mathieu van der Poel wordt genoemd als topfavoriet, en op sociale media ook als de man die het deelnemersveld aanvoert. Bij de andere renners die op uitdagend terrein het verschil kunnen maken, worden Jasper Stuyven, Florian Vermeersch en Yves Lampaert genoemd. Het zou dus wel eens een clash der Lage Landen kunnen worden.

De Baloise Belgium Tour begint woensdag en doorkruist de drie gewesten. De rittenkoers omvat een start in Scherpenheuvel-Zichem, een sprintersrit in Knokke-Heist, een tijdrit in Beveren, een Ardennenrit in Durbuy en een apotheose onder het Atomimum in Brussel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties