Trek-Segafredo werkt aan de toekomst en bindt twee renners langer aan het team

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Trek-Segafredo werkt aan de toekomst en bindt twee renners langer aan het team

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Trek-Segafredo trok Alberto Contador en John Degenkolb al aan voor volgend seizoen, maar er zijn ook twee contractverlengingen gebeurd. Peter Stetina en Fumiyuki Beppu zullen langer bij de Amerikaanse ploeg blijven.

Beide renners hebben hun handtekening gezet onder een contract tot en met 2018. Zo blijven ze twee jaar langer in loondienst van Trek-Segafredo rijden. Peter Stetina was vorige maand nog te zien in de Ronde van Frankrijk. "Ik kijk er naar uit om verder te koersen voor Trek-Segafredo", zegt de Amerikaan.

Warm gevoel

"Ze zijn steeds in mij blijven geloven en ik draag loyaliteit hoog in het vaandel. Ik voelde me meteen thuis bij de Trek-familie", aldus Stetina Ook de Japanner Fumiyuki Beppu blijft nog twee seizoenen langer een ploegmaat van onze landgenoten Edward Theuns, Jasper Stuyven en Stijn Devolder.

"Ik kan me niet voorstellen om voor een andere ploeg te rijden", zegt 'Fumy'. "Ik heb hier al zoveel gemaakt sinds 2014. Om mijn dankbaarheid tegenover de ploeg uit te drukken zal ik alleen maar harder blijven trainen", laat Beppu weten.

Fumiyuki Beppu in actie tijdens de Vuelta
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties