Quick-Step Floors niet opgewassen tegen BMC en Sunweb: "Ik vond ons iets te snel met vijf en later met vier vallen"

Redactie
| 0 reacties
Quick-Step Floors niet opgewassen tegen BMC en Sunweb: "Ik vond ons iets te snel met vijf en later met vier vallen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors moest in de ploegentijdrit van de Ronde van Zwitserland de duimen leggen voor BMC en Team Sunweb. Niet onlogisch volgens Yves Lampaert, de motor van het gezelschap van Patrick Lefevere.

Het was een plek waar de West-Vlaming al bij al tevreden over mocht zijn. "Beetje volgens de verwachtingen. We staan hier niet met onze állersterkste ploeg aan de start, dus wisten we dat het moeilijk zou worden om te winnen", vertelt Lampaert in HLN.

"Of ik daarmee kan leven? Euh… Ik leef toch nog", lacht hij. "Dus: ja. Ik vond ons iets te snel met vijf en later met vier vallen. Soit, we deden ons uiterste best, maar kwamen tekort."

Gaviria

Zondag wil Quick-Step Floors één van de enige sprintkansen met Gaviria benutten.  "De rest van deze ronde is niet bepaald mijn ding. Op de slotdag wil ik wél nog eens voluit gaan in de tijdrit in Bellinzona", klinkt het. "En voor de rest: vorm kweken in functie van de Tour. Ik heb goeie hoop op selectie. Vandaag voelde ik me opnieuw de beste in de ploegentijdrit, dus denk ik dat ze me goed zullen kunnen gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties