Geen vijfde titel op BK? Vraagtekens achter de naam van Jolien D'hoore

Redactie
| 1 reacties
Geen vijfde titel op BK? Vraagtekens achter de naam van Jolien D'hoore
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Op een BK is Jolien D'hoore zoals altijd één van de topfavorieten om de Belgische driekleur in huis te halen. Al staan er voor de editie van zondag toch enkele vraagtekens achter haar naam.

De renster van Mitchelton-Scott verdedigt morgen haar Belgische titel. Al moest ze donderdag wel nog passen voor het BK tijdrijden. "Spijtig genoeg kon ik het BK tijdrijden niet meedoen omdat ik enkele dagen recuperatie extra nodig had na mijn crash van vorige zondag", aldus onze landgenote. "Hopelijk helemaal fit tegen zondag."

Bondscoach Ludwig Willems geeft zondag ook Lotte Kopecky en Sofie De Vuyst een streepje voor en ziet Hannes, Van Loy, Michiels, Cant en Kelly Druyts worden getipt als outsiders.

7u45 start

De vrouwen beginnen er wel al aan om 7u45. "Als we de BK's voor mannen en vrouwen op dezelfde dag willen organiseren - een voorstel dat enkele jaren geleden door de teams zelf werd gelanceerd - kunnen we helaas niet anders", aldus Willems in HLN. "Het voordeel daarbij is dat de titelstrijd nu op een ruimere belangstelling kan rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties