Wiggins doet opnieuw van zich spreken en haalt zwaar uit naar Team Sky

Redactie
| 0 reacties
Wiggins doet opnieuw van zich spreken en haalt zwaar uit naar Team Sky
Foto: © photonews

Bradley Wiggins is nooit om een straffe stoot of uitspraak verlegen. Ook nu weer niet. De Brit is wellicht zijn laatste maanden aan de slag als profrenner, maar kon het niet laten om na te trappen richting Team Sky.

Bradley Wiggins reed in totaal 5,5 seizoenen voor Team Sky. In 2012 won de Brit zelfs de Tour met de wielerformatie. Maar nu is Bradley Wiggins voornamelijk bezig met Team WIGGINS en de afscheidnemende renner trapte nog eens na naar zijn ex-team.

"Het is bij Sky voortdurend een gevecht om jezelf te zijn. Ik wil dat mijn beloften zichzelf zijn", citeert Het Nieuwsblad de renner. "Bij Team Wiggins wil ik de volgende generatie Britten vormen. Maar we doen het anders dan de meeste andere jonge teams. Zij willen enkel binnen zoveel jaar aan de start van de Tour staan."

Ik word ziek als ik aan de Tour denk - Bradley Wiggins

En het gaat nog een stap verder. "Ik word ziek als ik aan de Tour denk. Wij spiegelen ons aan het Axeon Team (waar Axel Merckx de touwtjes in handen heeft, red.). Ik wil niet zijn zoals Sky-manager Sir Dave Brailsford. Ik zal met mijn jongens vechten tegen Sky, het systeem waarin je nooit jezelf kan zijn en geen persoonlijkheid mag hebben", haalt Wiggins uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties