Opmerkelijk: Remco Evenepoel duikt op in ... voetbalstadion

Opmerkelijk: Remco Evenepoel duikt op in ... voetbalstadion
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid won een topduel op bezoek bij Granada met 0-4. Thibaut Courtois mag dus een nieuwe clean sheet bijschrijven. En daar bleef het niet bij, want ook Remco Evenepoel was bij de pinken in Spanje.

Remco Evenepoel wil zich dezer dagen in Spanje op hoogtestage klaarstomen voor het Criterium du Dauphiné en in een latere fase uiteraard ook de Tour de France. Maar de boog moet niet altijd even gespannen staan.

Evenepoel zit op de Sierra Nevada en dus was een tripje naar Granada niet al te ver. Daar speelde Granada tegen het Real Madrid van Thibaut Courtois. En de Belgische nummer 1 stond daar opnieuw in doel.

En Courtois deed het goed. Hij hield de nul en zag zijn team uiteindelijk met 0-4 winnen, dankzij doelpunten van Fran Garcia, Arda Guler en Brahim Diaz (2x). Het was overigens verre van de eerste keer dat Courtois bezoek kreeg van Evenepoel.

Ook tijdens de Vuelta was dat onder meer het geval. En ook deze keer kwamen ze elkaar tegen. "Leuk om je terug op het veld te zien", kirde Evenepoel op de sociale media bij een foto die hij nam samen met de 32-jarige doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties