Kersverse vader Keukeleire wint voor ogen vrouw en zoontje: "Dit is echt ongelofelijk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Kersverse vader Keukeleire wint voor ogen vrouw en zoontje: "Dit is echt ongelofelijk"

Het klavertje vier is compleet voor ons land in de Ronde van Spanje. Na eerdere ritzeges van Gianni Meersman (2x) en Jonas Van Genechten, mocht vandaag Jens Keukeleire plaatsnemen op het podium in Bilbao.

Jens Keukeleire was oppermachtig in de sprint van een uitgedund peloton. De West-Vlaming won met enkele fietslengtes voorsprong. "Het ging heel goed de laatste dagen", doet Keukeleire zijn verhaal voor de camera's. "We wisten dat het een zware dag zou worden. Onze ploegleider zei dat als ik er nog bij zou zijn, ik mijn kans moest gaan."

De renner van Orica-BikeExchange rijdt in deze Vuelta met goede benen rond, maar vandaag voelde Keukeleire zich toch niet super. "Ik voelde me niet super vandaag, maar hier winnen is echt ongelofelijk."

"Het grote doel van onze ploeg is het eindklassement. We hebben vier jongens in de top tien, maar ook al twee ritoverwinningen", gaat de kersverse vader verder. "Vier weken geleden ben ik vader geworden. Mijn vrouw en zoontje zijn hier aanwezig, dus het is geweldig om voor hen te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties