Etixx-Quick Step verdedigt leiderstrui met succes: "Geweldig werk van het team"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Etixx-Quick Step verdedigt leiderstrui met succes: "Geweldig werk van het team"

Julien Vermote werd vijfde in de vierde etappe in de Ronde van Groot-Brittannië. De renner van Etixx-Quick Step mag zo een dagje langer de leiderstrui aantrekken.

Dylan Groenewegen ging met de bloemen lopen in de vierde rit, maar Julien Vermote werd - met dank aan Tony Martin - naar de vijfde plek geloodst. "Het was een zware rit, maar het team heeft opnieuw geweldig werk geleverd. Max (Richeze) en Lukasz (Wisniowski) controleerden de ontsnapping."

Beide Martins (Daniel en Tony) verrichtten dan weer uitstekend werk in het laatste deel van de rit. "Zij deden uitstekend werk voor mij. Ik ben blij dat ik mijn gele trui met succes verdedigd heb, zeker omdat het zo'n moeilijke etappe was", aldus de renner.

Alles dag per dag bekijken - Julien Vermote

Die leiderstrui geeft natuurlijk ook een mentale boost. "Het vertrouwen is heel erg groot momenteel, deze resultaten geven me een enorme boost. Iedereen blijft maar spreken over het algemene klassement, maar er staan nog enkele zware dagen voor de boeg. We zullen alles dag per dag bekijken", besluit Vermote.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties