Reactie Vantornout (34) eindelijk nog eens op het podium: "Mijn seizoen is nu al beter dan dat van vorig jaar"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Geraardsbergen
| 0 reacties
Vantornout (34) eindelijk nog eens op het podium: "Mijn seizoen is nu al beter dan dat van vorig jaar"
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tussen al het jonge geweld, maakte de 34-jarige Klaas Vantornout indruk tijdens de eerste Brico Cross van het seizoen. Vantornout knokte zich op karakter én ervaring naar een derde plaats in Geraardsbergen.

“Het is enorm plezant om op het podium te staan. Dit doet echt deugd. Ik heb enorm hard gewerkt”, aldus Vantornout na de wedstrijd. "Dat mijn seizoen nu al beter is dan vorig jaar? Het is eigenlijk wel zo, hé. Vorig jaar stond ik niet één keer op het podium, nu lukte het al in de eerste cross van het seizoen.”

Een knappe prestatie van de oude rot, die het moest opnemen tegen heel wat jonge snaken. “Het was niet simpel tegen die jonge mannen. De explosiviteit is op mijn leeftijd toch al serieus afgebot", merkte Vantornout op.

Slechte start, maar...

"Ik startte slecht, maar ben geleidelijk aan in de wedstrijd gekomen. Ik wist dat ik in het begin van de cross niet te zot moest doen. Ik denk dat ik in de laatste ronde even sterk was als in de eerste ronde", besloot de man die in Geraardsbergen als derde over de meet kwam.

Kan Klaas Vantornout dit seizoen wél een rol van betekenis spelen?

0%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties