Levarlet is vierde aanwinst van Wanty-Groupe Gobert

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Levarlet is vierde aanwinst van Wanty-Groupe Gobert

Guillaume Levarlet draagt volgend jaar het wielershirt van Wanty-Groupe Gobert. De Fransman tekende een eenjarig contract bij de ploeg van Jean-François Bourlart.

Guillaume Levarlet rijdt dit jaar bij de Franse continentale ploeg HP BTP - Auber 93. De 31-jarige renner heeft echter al een verleden bij de profs want hij was twee jaar actief bij FDJ, drie jaar bij Saur-Sojasun en twee jaar bij Cofidis-Solutions Crédits.

"Ik zal aan mijn elfde profseizoen beginnen. Wanty-Groupe Gobert wordt mijn eerste ervaring in het buitenland. Ik ben er blij mee. Nu kan ik nog eens één jaar alles op het wielrennen zetten. Ik wou absoluut de grote wedstrijden opnieuw rijden", aldus een tevreden Guillaume Levarlet.

Guillaume Martin helpen in de bergen

De Fransman zal volgend jaar Guillaume Martin bijstaan in de bergen. "Ik ken mijn plaats in het profpeloton. Ik ben geen kopman. Ik ben beter als ploegmaat. Guillaume Martin is een talentvolle renner en ik kijk er naar uit om hem in de bergen bij te staan."

Na de komst van Guillaume Van Keirsbulck, Xandro Meurisse en Wesley Kreder is Levarlet de vierde aanwinst van Wanty-Groupe Gobert.

Huidige ploeg voor 2017: Tom Devriendt, Frederik Backaert, Thomas Degand, Kenny Dehaes, Guillaume Martin, Kevin Van Melsen, Guillaume Van Keirsbulck, Xandro Meurisse, Wesley Kreder en Guillaume Levarlet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties