Van Aert, Meeusen en Pauwels de populairsten, maar... Van Aert is ook de duurste
Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Geraardsbergen
| 0 reacties

Wout Van Aert, Tom Meeusen en Kevin Pauwels de populairsten, maar... Van Aert is ook duurder

Van Aert, Meeusen en Pauwels de populairsten, maar... Van Aert is ook de duurste

Het veldritseizoen heeft zich opnieuw op gang getrokken. Wout Van Aert zette afgelopen zondag de Brico Cross in Geraardsbergen op zijn naam. Een ideaal moment om eens na te gaan wie nu juist de populairste renners in peloton zijn.

Wielerkrant.be trok op onderzoek uit bij de ploegen die met een stand rond het parcours in Geraardsbergen stonden. Wout Van Aert, Tom Meeusen en Kevin Pauwels kwamen als de populairste renners uit de bus, geen verrassingen dus. Maar wie een sjaal van Van Aert wil, legt wel meer geld op tafel dan wie een sjaal van Meeusen of Pauwels wil.

Crelan-Vastgoedservice

Wie een sjaal van een renner van Crelan-Vastgoedservice wil, moet 15 euro ophoesten. Supporters krijgen daar wel een dikke sjaal voor in de plaats, bij de concurrentie zijn de sjaals van andere makelij en iets dunner.

“Wout Van Aert is absoluut de populairste, dat spreekt voor zich”, klonk het aan de stand van de Crelan-Vastgoedservice. Voor het overige hangt het af van streek tot streek. Op een cross in West-Vlaanderen gaan er meer sjaals van Tim Merlier de deur uit, in de streek rond Hooglede zijn Jens Adams en Rob Peeters populair.”


Marlux-Napoleon Games

“Kevin Pauwels is zonder twijfel en met een straatlengte voorsprong de populairste renner bij ons. Vandaag (afgelopen zondag in Geraardsbergen, nvdr.) hebben we alleen nog maar sjaals verkocht van Pauwels. Een sjaal kost bij ons 10 euro. Dat we 5 euro minder vragen dan de concurrentie? Da’s goed, hé”, klonk het bij de verkoopster van Marlux.

Telenet Fidea Lions

“Tom Meeusen is de meest gevraagde naam als fans een sjaal komen kopen. Naast de sjaals is er ook een grote vraag naar de petjes én de nieuwe shirts met het nieuwe logo. Een sjaal kost 10 euro. Goedkoper dan de sjaals van Van Aert? Dat is fijn om te horen”, lachte de verkoopster van Telenet Fidea.

Naast Meeusen nog een veel gevraagde naam bij de ploeg: “Jolien Verschueren wint steeds meer aan populariteit, dat valt op. En wat ook opvalt, is dat als één van onze renners een koers wint, er onmiddellijk een boom is. Dan willen de fans plots een sjaal van de winnaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/07/2021 - 24/07/2021 Ronde van Wallonië
03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties