Update: Sep Vanmarcke komt niet aan de start in Eneco Tour

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Update: Sep Vanmarcke komt niet aan de start in Eneco Tour

Sep Vanmarcke zal maandag dan toch niet aan de start staan van de Eneco Tour. De oorzaak is niet zijn hoogzwangere vrouw, maar Vanmarcke kon in Koolskamp niet meer verder en moest forfait geven.

Update: Sep Vanmarcke heeft besloten om niet te starten in de GP Impanis - Van Petegem en de Eneco Tour van maandag. Dat heeft de renner van LottoNL-Jumbo via sociale media bekendgemaakt.

Vrijdag werd in Koolskamp het Kampioenschap van Vlaanderen gereden, maar de finale werd zonder Sep Vanmarcke betwist. De renner van LottoNL-Jumbo moest ziek opgeven. "Ik ben ziekjes", liet Vanmarcke noteren bij Het Nieuwsblad. "Ik had niet de minste kracht en kon niet eten en drinken. Mijn maag speelde op."

"Ik heb enkel nog gezorgd dat de ploeg opnieuw mee in de koers kwam en dan was het verhaal afgelopen. Betert het niet snel, dan wordt het toch geen Eneco Tour. En dan moet ik toch eens praten met bondscoach Kevin De Weert", aldus Vanmarcke, die mogelijk dan ook moet passen voor het WK in Qatar. Bovendien is de bevalling van Vanmarcke zijn vrouw voor vandaag voorzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties