Strijdvaardige Van Aert wil opnieuw aanknopen met de zege: "Nu Mathieu zoveel wint, wordt het wat saai zeker?"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Strijdvaardige Van Aert wil opnieuw aanknopen met de zege: "Nu Mathieu zoveel wint, wordt het wat saai zeker?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert reed een onopvallende Brico Cross in Meulebeke, maar vandaag staat er in Ronse een herkansing op het programma. Op een snelle omloop wordt opnieuw een duel tussen de wereldkampioen en van der Poel verwacht.

Van Aert had het zaterdag mentaal moeilijk om er door te komen, vandaag hoopt hij op beterschap. "Ik hoop dat ik vandaag goed ben. Ik had het moeilijk om een goede prestatie te leveren", doet Van Aert zijn verhaal bij Sporza. "Ik zat meteen in een slechte positie en dan was het moeilijk om op zo'n parcours de kracht te vinden om terug te keren."

"Ik moet toegeven dat ik op een gegeven moment al aan vandaag dacht", geeft Van Aert toe. "Ik was met de intentie vertrokken om een goede uitslag te rijden, maar het was mijn eigen fout dat dat niet lukte. Ik verstop mij achter niets, denk ik." Krijgen we vandaag dan terug een duel tussen de twee crossers van het moment?

Duel tegen van der Poel

"Mathieu is in heel goede doen. Hij rijdt erg sterk, dus hopelijk kan ik vandaag opnieuw strijd leveren. Hier zal de start ook weer belangrijk zijn omdat het zo snel gaat. Ik koers altijd om te winnen. Nu Mathieu zo veel wint, wordt het wat saai zeker? Ik hoop opnieuw een goed gevoel te hebben en dan kan ik het weekend goed afsluiten", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties