Wanty-Groupe Gobert blijft uitbreiden en versterkt zich met Franse klassieke renner

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Wanty-Groupe Gobert blijft uitbreiden en versterkt zich met Franse klassieke renner
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Groupe Gobert blijft goede zaakjes doen. De Belgische wielerformatie versterkte zich gisteren nog met de ervaren Fransman Yoann Offredo.

"Het is mijn eerste buitenlandse ervaring. België is de bakermat van het wielrennen. Wanty-Groupe Gobert is een familiale ploeg in constante opmars waar ik me perfect zal ontplooien. Dit is precies de uitdaging die ik nodig had", vertelt Yoann Offredo, die voor twee jaar tekende.

De 29-jarige Offredo reed 10 jaar voor FDJ en focust zich al enkele jaren op het klassieke voorjaar. In 2011 werd hij vierde in de Omloop Het Nieuwsblad en zevende in Milaan-San Remo. Dit seizoen werd hij achtste in het eindklassement van de Vierdaagse van Dunkerque. "De motivatie is er altijd tijdens de voorjaarsklassiekers. De sfeer, het terrein, de mensen, alles inspireert me. Ik hoop dat ik daar een belangrijke rol kan spelen", aldus Offredo .

Zevende versterking

Hilaire Van der Schueren kijkt er alvast naar uit om met de Fransman samen te werken. "Met Yoann wil ik resultaten in de Vlaamse klassiekers behalen. Ik volgde hem al lang. Hij is een echte aanwinst voor onze ploeg", zegt de sportbestuurder van Wanty-Groupe Gobert.

Yoann Offredo is na het aantrekken van Wesley Kreder, Guillaume Levarlet, Fabien Doubey, Xandro Meurisse, Guillaume Van Keirsbulck en Pieter Vanspeybroeck de zevende nieuwe renner bij Wanty-Groupe Gobert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties