Trainingsmaatje van Van Avermaet droomt van meer: "Met een zege in 1 van die 3 klassiekers is mijn voorseizoen zeker al geslaagd"

Redactie
| 0 reacties
Trainingsmaatje van Van Avermaet droomt van meer: "Met een zege in 1 van die 3 klassiekers is mijn voorseizoen zeker al geslaagd"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen kleurde het Belgische openingsweekend en werd onder meer zevende in de Omloop Het Nieuwsblad. Naesen trekt nu naar Parijs-Nice, daarna hoopt hij toe te slaan in de andere Vlaamse klassiekers.

De laatste tijd was er ook heel wat media-aandacht voor Oliver Naesen, die vorig seizoen al liet zien wat hij allemaal in zijn mars had. "Dat was helemaal nieuw voor mij", bekent Naesen bij Sporza. "Als je de laatste 2 weken de krant opensloeg, stond ik er elke dag in. Maar dat is een teken van erkenning, dat je goed bezig bent."

Parijs-Nice

Zondag start hij in Parijs-Nice. Daar wil hij de basis leggen voor de rest van het voorjaar. "Ik trek eerst naar Parijs-Nice, de 'Koers naar de Zon'. Hopelijk zien we daar ook effectief wat zon. Daar zetten we alles op Romain Bardet. Ik moet er zelf mijn voorjaarsconditie aanscherpen."

"Daarna had ik de keuze tussen Milaan-Sanremo en Waregem. Ik heb ervoor gekozen om de drie Vlaamse klassiekers te doen in die week: Waregem, Harelbeke en Wevelgem. Als ik in de finale meespeel voor de knikkers, heb ik geen 3 kansen nodig om te winnen. Met een zege in 1 van die 3 klassiekers is mijn voorseizoen zeker al geslaagd", besluit Naesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties