Bij Lotto Soudal kijken ex-winnaars uit naar Dwars door Vlaanderen: "Sagan en Van Avermaet... doen die dan niet mee?"
Redactie
| 0 reacties

Jens Debusschere en Jelle Wallays willen kans gaan bij ontbreken van Peter Sagan in Waregem

Bij Lotto Soudal kijken ex-winnaars uit naar Dwars door Vlaanderen: "Sagan en Van Avermaet... doen die dan niet mee?"

Bij Lotto Soudal komen er vandaag twee ex-winnaars aan de start van Dwars door Vlaanderen. Jens Debusschere won vorig jaar, Jelle Wallays brak voor het eerst echt door een jaar eerder met winst in Waregem.

Dit jaar gaan ze op zoek naar een nieuwe zege. Al zijn er bij Lotto Soudal meerdere troeven uit te spelen. Maar niet winnen staat vaak ook gelijk aan heel wat kritiek. Dat heeft Wallays al meegemaakt. "Van mij mag iedereen kritiek geven", opent hij. "Maar als ik dan win, ga ik dat wel eens aanhalen, ja. De mensen vergeten soms dat wij geen machines zijn.”

Sagan en Van Avermaet

"Er is maar één machine in de koers. Dat is Peter Sagan", vult Jens Debusschere zijn ploegmaat aan in HNB. "Het is absoluut een geruststelling dat hij er niet bij is in Dwars door Vlaanderen. Sagan is zo moeilijk te kloppen. Zelfs als iedereen tegen hem rijdt, trekt hij zich er niets van aan. Dat is ontmoedigend."

"Net zoals Greg Van Avermaet al twee jaar bijna niet meer te stoppen is in de klassiekers. Dus ja, ik kijk ernaar uit om eens te koersen zonder dat die mannen meedoen. Niet, Jelle?" Maar die blijkt niet op de hoogte te zijn. "Euh… doen die dan niet mee? Ik rijd altijd mijn eigen race. De rest interesseert mij niet", aldus Wallays.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties