Feestvarken Tom Boonen reageert na allerlaatste Scheldeprijs

Redactie
| 8 reacties
Feestvarken Tom Boonen reageert na allerlaatste Scheldeprijs

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Boonen werd gisteren op verscheidene manieren in de bloemetjes gezet in zijn allerlaatste koers op Belgische bodem. Maar de ogen van Boonen waren ondertussen wel al op zondag gericht. Daarin wil hij nog een laatste keer knallen.

Boonen kwam binnen met zijn beenverwarmers nog aan. "Het was training vandaag hé. Eigenlijk ging ik me niet forceren, maar toen Kittel me kwam vragen om te helpen heb ik de laatste ronde toch wat in zijn buurt gereden zodat hij niet te veel wind pakte", legt Boonen uit in HNB.

Ondanks dat het zijn laatste koers in Vlaanderen was, zat Boonen toch al met de Hel in zijn hoofd. "Van al die festiviteiten rond mij had ik vandaag allicht zelf nog het minste last. Ik probeerde alles met oogkleppen op mee te maken. Want ik zat toch vooral met Parijs-Roubaix in mijn hoofd."

Helemaal klaar

"Nu is het belangrijk om zo rustig mogelijk toe te leven naar zondag. Morgen (donderdag) organiseert de ploeg nog een persdag, vrijdag volgt de verkenning van het parcours. Ik ben klaar om iets te doen in Parijs-Roubaix", besluit hij strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties