Belg van BMC hoopt huzarenstukje van twee jaar geleden over te doen in Brabantse Pijl

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Belg van BMC hoopt huzarenstukje van twee jaar geleden over te doen in Brabantse Pijl

De kasseiklassiekers zijn achter de rug, vanaf woensdag ligt de focus op de Ardennen. Bij BMC hoopt ex-winnaar van de Brabantse Pijl Ben Hermans opnieuw op een goede prestatie.

"Twee jaar geleden heb ik met winst in de Brabantse Pijl bewezen dat de koers mij ligt", aldus Ben Hermans. "Er is altijd sprake van extra motivatie als je terugkeert naar een koers die je reeds gewonnen hebt. Al maakt dat het ook niet eenvoudiger om opnieuw te winnen."

De Brabantse Pijl is meteen ook de start van het Ardennenluik. Hermans krijgt met Loïc Vliegen en Dylan Teuns nog twee landgenoten mee aan de start in Leuven. "De volgende eendagskoersen liggen me en ik ben blij dat ik dat luik aanvat met de Brabantse Pijl", vervolgt de BMC-renner.

Ziekte

Al verliep het de laatste weken iets minder goed na zijn prima start van het seizoen, met onder andere winst in de Ronde van Oman. "De laatste twee weken was ik ziek, dus ik probeer het goede gevoel terug te vinden. De vorm is niet helemaal weg, dus ik hoop dat ik de volgende weken goed kan zijn. Te beginnen met de Brabantse Pijl", besluit Hermans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties