Jonge BMC-Belg krijgt beschermde rol in Waalse Pijl: "Vorm is heel goed"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Dylan Teuns krijgt bij BMC beschermde rol in Waalse Pijl

Jonge BMC-Belg krijgt beschermde rol in Waalse Pijl: "Vorm is heel goed"

BMC heeft de selectie bekendgemaakt voor de Waalse Pijl van nu woensdag. Daarbij zijn er twee Belgen aanwezig: Ben Hermans en Dylan Teuns. Die laatste krijgt samen met Samuel Sanchez een beschermde status.

"We zullen Samuel Sanchez en Dylan Teuns als kopmannen uitspelen", zegt ploegleider Jackson Stewart. "Ze hebben hier al enkele keren goed gereden. In de Brabantse Pijl en Amstel Gold Race was het duidelijk dat Dylan goed aan het rijden is. Met het team dat we hebben moet er woensdag een mooi resultaat mogelijk zijn."

Voorbereiding nog beter

Teuns krijgt dus een beschermde rol woensdag. "De klimmetjes in de Waalse Pijl zijn langer dan die in de Brabantse Pijl en de Gold Race. Dat ligt me beter", aldus Teuns. "Ik kom hier voor de derde keer aan de start en ik heb hier eens net niet top 10 gereden."

"Ik was erg blij met mijn resultaat in 2015 en mogelijk is mijn voorbereiding dit seizoen nog beter", vervolgt Teuns. "Ik voel dat de vorm heel goed is en dat ik tegen mijn topconditie aanleun. Hopelijk kan ik dus iets forceren op de Muur van Hoei", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties