Niels Albert een tevreden man: "Dit doet deugd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 17 reacties
Niels Albert een tevreden man: "Dit doet deugd"

Mathieu van der Poel moest vrijdag zijn meerdere erkennen in een erg sterke Wout Van Aert, die de Nederlander op grote achterstand reed. En dat tot tevredenheid van Niels Albert.

Sinds zijn stage lijkt het de laatste twee weken heel wat beter te lopen bij Van Aert. "Dit doet deugd", zei ook ploegleider Niels Albert na afloop bij VTM. "Wout kwam terug van stage en heeft daarna goed gereden in Antwerpen en Namen. In Loenhout en Zolder was het wat minder, maar vandaag was hij opnieuw goed."

'Mooie locatie'

In Bredene kregen de renners een heel anders parcours dan vroeger. "Ik vond het op zich wel een mooie locatie. Mooier dan vroeger en heel overzichtelijk voor het publiek. Diegem wordt een heel anders parcours, met meer asfalt. Maar het kan een moeilijke cross worden."

De conclusie is dat in principe Van Aert en van der Poel er altijd bovenuit steken. "De twee jongens zijn buiten categorie. Als de ene een goede dag heeft en de andere niet, dan kan het verschil meteen groot zijn. Waarschijnlijk was Mathieu vandaag net iets minder", besluit Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties