Klimmer Dylan Teuns neemt Vlaamse kasseiklassieker op in programma: "Ik wil het ook niet blijven uitstellen"

Redactie
| 0 reacties
Klimmer Dylan Teuns neemt Vlaamse kasseiklassieker op in programma: "Ik wil het ook niet blijven uitstellen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de lastige openingstijdrit van de Ronde van Valencia legde Dylan Teuns meteen beslag op een knappe vierde plek. Het was zijn eerste opdracht in het shirt van zijn nieuwe ploeg Bahrain Merida.

De overwinning was voor de Noor Boasson Hagen, maar Teuns werd wel knap vierde. "Een goede start is belangrijk voor het kopke", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Je wil je graag meteen tonen. Al denk ik dat ik mijn laatste wedstrijd vorig seizoen ook al een goede indruk had nagelaten."

Teuns doelt op zijn derde plek in de Ronde van Lombardije. De komende dagen liggen er nog kansen, want zowel vrijdag als zaterdag is er een aankomst bergop. Na Valencia gaat het via de Ruta del Sol en de Omloop Het Nieuwsblad richting Parijs-Nice en de Ronde van het Baskenland. Daarna wachten zijn geliefkoosde Ardennenklassiekers. 

E3

Al zit ook de E3 Prijs daar nog ergens tussen. Kleine verrassing, toch? "Twee jaar geleden heb ik Dwars door Vlaanderen gereden en daarna een supergoede Waalse Pijl. Dat Vlaamse werk past wel in mijn programma. Ik wil het ook niet blijven uitstellen, want dan komt het er misschien nooit van. Ik doe het gewoon veel te graag", besluit de Limburger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties