Klimmer Dylan Teuns neemt Vlaamse kasseiklassieker op in programma: "Ik wil het ook niet blijven uitstellen"
Redactie
| 0 reacties

Dylan Teuns blij dat hij start niet gemist heeft voor nieuwe ploeg Bahrain Merida

Klimmer Dylan Teuns neemt Vlaamse kasseiklassieker op in programma: "Ik wil het ook niet blijven uitstellen"
Foto: © photonews

In de lastige openingstijdrit van de Ronde van Valencia legde Dylan Teuns meteen beslag op een knappe vierde plek. Het was zijn eerste opdracht in het shirt van zijn nieuwe ploeg Bahrain Merida.

De overwinning was voor de Noor Boasson Hagen, maar Teuns werd wel knap vierde. "Een goede start is belangrijk voor het kopke", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Je wil je graag meteen tonen. Al denk ik dat ik mijn laatste wedstrijd vorig seizoen ook al een goede indruk had nagelaten."

Teuns doelt op zijn derde plek in de Ronde van Lombardije. De komende dagen liggen er nog kansen, want zowel vrijdag als zaterdag is er een aankomst bergop. Na Valencia gaat het via de Ruta del Sol en de Omloop Het Nieuwsblad richting Parijs-Nice en de Ronde van het Baskenland. Daarna wachten zijn geliefkoosde Ardennenklassiekers. 

E3

Al zit ook de E3 Prijs daar nog ergens tussen. Kleine verrassing, toch? "Twee jaar geleden heb ik Dwars door Vlaanderen gereden en daarna een supergoede Waalse Pijl. Dat Vlaamse werk past wel in mijn programma. Ik wil het ook niet blijven uitstellen, want dan komt het er misschien nooit van. Ik doe het gewoon veel te graag", besluit de Limburger. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties