Wout Van Aert is de fiets zeker niet beu: "Leuk om eens ergens rond te lopen waar ik niet word herkend"

Redactie
| 14 reacties
Wout Van Aert is de fiets zeker niet beu: "Leuk om eens ergens rond te lopen waar ik niet word herkend"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert kan vanaf nu helemaal focussen op het klassieke voorjaar. In Maldegem reed hij zijn laatste cross om dan de komende weken in Spanje te vertoeven en ontspannen naar de Omloop Het Nieuwsblad te gaan.

Van Aert heeft in Maldegem een punt achter zijn veldritseizoen gezet. "We vertrekken morgen met de auto naar Girona. De hond gaat mee, Sarah haar fiets gaat mee", vertelt Van Aert in Het Nieuwsblad. "We doen de trip in twee dagen, slapen een nacht in de Bourgognestreek om vrijdag in Spanje toe te komen."

Vanaf maandag opnieuw trainen

Eerst is er nog wat rust en ontspanning gepland, maar vanaf begin volgende week legt Van Aert de pees er opnieuw op. "Na het weekend hervat ik de training. Het is ook niet dat ik mijn fiets beu ben, hè. Het kan best zijn dat ik in het weekend ook nog wat ga fietsen."

"Maar het is toch de bedoeling om de volgende dagen aangename dingen te doen: eens lekker gaan eten met Sarah, ergens rondlopen waar ik niet word herkend. En Girona is een stadje waar iets te zien is. De trainingsschema's van mijn trainer Marc Lamberts? Die zal ik maandag wel bekijken", grijnst Van Aert nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties