Onder andere Sven Nys steunt nieuw platform: rij over 2 weken al virtuele Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen
Redactie
| 4 reacties

Keep Moving biedt evenementen Golazo virtueel aan

Onder andere Sven Nys steunt nieuw platform: rij over 2 weken al virtuele Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen
Foto: © photonews

Ondanks dat heel wat activiteiten in het water zijn gevallen door het coronavirus, kan je nog altijd buiten komen en aan sport doen. Dat is wat het nieuwe on line platform Keep Moving wil aangeven. Zo kun je evenementen van Golazo op een virtuele manier beleven.

"Je kan je inschrijven op ons platform voor een evenement en dan kan je dat afwerken in de periode waarop het normaal zou hebben plaatsgevonden", legt Bob Verbeeck van Golazo uit aan Sporza. "Als je dat gedaan hebt, krijg je een virtuele medaille en die schenk je aan de echte helden van dit moment: de zorgverleners."

Eén van die evenementen is de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. "Over 2 weken komt die wedstrijd on line. Via een app, bijvoorbeeld Strava, ga je bijhouden hoeveel kilometers je al gefietst hebt. Die kilometers worden dan elke dag opgeteld, tot je aan het totale aantal van jouw Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen komt. De opties zijn 70 km, 120 km of 125 km."

ELKE DAG EEN HALFUURTJE

Het is dus belangrijk om de inspanningen te spreiden. "Je kan het evenement ook op 1 dag doen, zoals het oorspronkelijk zou zijn, maar dat raden we niet aan. Je kan beter elke dag minimaal 30 minuten bewegen en dat vooral ook niet te intensief doen."

Onder andere Sven Nys heeft zijn schouders gezet onder de lancering van Keep Moving. "Wie fit is en gezond, is minder vatbaar voor virussen. Daarom roep ik op om te blijven bewegen. Surf naar keepmoving.eu en loop, wandel of fiets de kilometers van een virtueel evenement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties