Tosh Van der Sande en Poolse ploegmaat krijgen alsnog contractverlenging bij Lotto Soudal
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Tosh Van der Sande en Tomasz Marczyński blijven jaar langer bij Lotto Soudal

Tosh Van der Sande en Poolse ploegmaat krijgen alsnog contractverlenging bij Lotto Soudal
Foto: © photonews

Er komt dan toch nog geen einde aan de samenwerking tussen Lotto en Tosh Van der Sande. Daar zag het stilaan wel naar uit, want bij Lotto Soudal zijn ze met een ferme verjongingskuur bezig. Van der Sande heeft echter alsnog een contract gekregen voor volgend jaar.

"Ik voel me zelf nog jong genoeg", zo bekijkt Van der Sande (29) het. "Ik hoop iets te kunnen betekenen voor die jonge mannen. Ik zal mijn verantwoordelijkheid opnemen. Ze kunnen op me rekenen." Van der Sande is één van die renners die al lang deel uitmaakt van het meubilair bij Lotto. In 2021 begint hij aan zijn tiende jaar bij de ploeg.

Van der Sande tekende dus bij voor één extra jaar. Hetzelfde deed  Tomasz Marczyński. De reeds 36-jarige Pool is de koers dus nog niet moe. "Na vijf seizoenen Lotto Soudal kennen ze me intussen. Ze weten ook dat ik de jeugd, die er aan komt, goed zal begeleiden. Met mijn ervaring maak ik ze wel wegwijs in het peloton."

ALLEBEI NAAR VUELTA

Van der Sande en  Marczyński wonnen allebei in Spanje en zijn ook opgenomen in de selectie voor de Vuelta, die dinsdag van start gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties