Schade lijkt mee te vallen voor Mathieu van der Poel: "Hoofdpijn en misselijkheid"

Jens Nimmegeers
| 1 reacties
Schade lijkt mee te vallen voor Mathieu van der Poel: "Hoofdpijn en misselijkheid"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel was dé grote favoriet bij de acht kopmannen tijdens de Driedaagse Brugge-De Panne, maar daar besliste de wind even anders over.

Die blies de Nederlander los de gracht in. Einde wedstrijd voor van der Poel en voor de kijkers meteen afwachten wat de schade bleek te zijn. In Extra Time Koers geeft ploegleider Christoph Roodhooft wat meer uitleg.

"Het werd niet goed in beeld genomen, maar hij was wat aan het sukkelen aan de kant. Er was natuurlijk veel wind en zo kwam hij wat ongelukkig achteraan terecht en door een kleine golfbeweging vliegt hij de gracht in."

Jammer, want van der Poel was aan een sterke wedstrijd bezig. Gelukkig voor de Nederlander viel de schade wel mee. "Zijn schouder doet wat pijn, maar er is niks heel erg. Hij heeft wel veel hoofdpijn en voelde zich wat misselijk", aldus Roodhooft.

"Het is vooral jammer om zo de rustperiode in te gaan. Heb hem op de bus ook wat alleen gelaten. Het was nog 160 kilometer naar huis en als je je dan niet goed voelt.. Hij zei ook niet veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties