🎥 Edward Theuns geeft tips over hoe men de kasseien van Parijs-Roubaix het beste aanpakt: "Slecht idee om mensen in te halen"

Nils Wens
| 0 reacties
🎥  Edward Theuns geeft tips over hoe men de kasseien van Parijs-Roubaix het beste aanpakt: "Slecht idee om mensen in te halen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Throwback Thursday toonde Trek-Segafredo een filmpje op sociale media met Edward Theuns in de hoofdrol. De landgenoot vertelde daarin hoe men de kasseien in Parijs-Roubaix het beste aanpakt.

Trek-Segafredo haalde een filmpje vanonder het stof voor Throwback Thursday. Daarin vertelde Edward Theuns hoe men de kasseien van Parijs-Roubaix het beste kan aanpakken. De wedstrijd ging het voorbije seizoen jammer genoeg niet door vanwege het coronavirus. 

"Eigenlijk moet je voor je kijken en zien of er geen grote gaten of slechte kasseien uit de weg steken. Dat is het belangrijkse en je moet jouw snelheid zo hoog mogelijk houden of het wiel volgen van de renner voor jou. Je probeert goede lijnen te rijden, maar eigenlijk is het beste om in het midden van de kasseien te rijden. Het is een slecht idee als je mensen begint in te halen", aldus Theuns. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties