Van der Poel probeert te zalven na relletje met Mettepenningen: "Ik breek jouw werk niet af"

Van der Poel probeert te zalven na relletje met Mettepenningen: "Ik breek jouw werk niet af"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel beleefde geen fijne tijd in Dendermonde. De wereldkampioen veldrijden trok zijn neus al op toen hij het parcours zag en dat beterde er tijdens de wedstrijd niet op. Zijn onvrede over de omloop leidde tot een discussietje met Mettepenningen op sociale media.

Jurgen Mettepenningen is de organisator van de cross in Dendermonde. Hij en de rest van de organisatie waren natuurlijk in de weer geweest om ondanks de helse omstandigheden, met onder meer een storm, de wedstrijd te kunnen laten doorgaan.

Nadat Van der Poel het een kutparcours noemde, repliceerde Mettepenningen: "Je mag het altijd eens proberen, Mathieu." Van der Poel probeerde nadien om de boel weer te sussen. "Ik geef mijn eerlijke, persoonlijke mening over het parcours. Ik breek jouw werk en dat van de vrijwilligers niet af", klinkt het in de laatste reactie van de Nederlander op Twitter.

Van der Poel betuigt zijn respect voor hun inspanningen. "Respect voor jullie werk om in deze omstandigheden toch een cross te organiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties