Van der Poel probeert te zalven na relletje met Mettepenningen: "Ik breek jouw werk niet af"

Van der Poel betuigt na onenigheid over parcours respect voor werk van Mettepenningen

Van der Poel probeert te zalven na relletje met Mettepenningen: "Ik breek jouw werk niet af"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel beleefde geen fijne tijd in Dendermonde. De wereldkampioen veldrijden trok zijn neus al op toen hij het parcours zag en dat beterde er tijdens de wedstrijd niet op. Zijn onvrede over de omloop leidde tot een discussietje met Mettepenningen op sociale media.

Jurgen Mettepenningen is de organisator van de cross in Dendermonde. Hij en de rest van de organisatie waren natuurlijk in de weer geweest om ondanks de helse omstandigheden, met onder meer een storm, de wedstrijd te kunnen laten doorgaan.

Nadat Van der Poel het een kutparcours noemde, repliceerde Mettepenningen: "Je mag het altijd eens proberen, Mathieu." Van der Poel probeerde nadien om de boel weer te sussen. "Ik geef mijn eerlijke, persoonlijke mening over het parcours. Ik breek jouw werk en dat van de vrijwilligers niet af", klinkt het in de laatste reactie van de Nederlander op Twitter.

Van der Poel betuigt zijn respect voor hun inspanningen. "Respect voor jullie werk om in deze omstandigheden toch een cross te organiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2021 Iowa
21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol

Nieuwste reacties