Michel Wuyts vraagt zich af of ze bij Deceuninck-Quick Step aan deze landgenoot hebben gedacht: "Hij is meer dan een sprinter"
Nils Wens
| 1 reacties

Had Jasper Philipsen naar Deceuninck-Quick Step moeten gaan?

Michel Wuyts vraagt zich af of ze bij Deceuninck-Quick Step aan deze landgenoot hebben gedacht: "Hij is meer dan een sprinter"
Foto: © photonews

Weinig veranderingen in de selectie van Deceuninck-Quick Step. De Belgische wielerformatie heeft Mark Cavendish en Josef Cerny binnengehaald voor volgend seizoen, maar Michel Wuyts vraagt zich af of ze Jasper Philipsen hebben overwogen. De Belg gaat bij Alpecin-Fenix aan de slag.

Volgens Wuyts kunnen ze namelijk een nieuwe renner voor het voorjaar gebruiken. "Evenepoel is geen kasseienspecialist en de renners die het nu doen krijgen al wat leeftijd. Stybar is al 35 en andere renners gaan richting de 30", vertelde Wuyts in een interview bij Sporza. 

Jasper Philipsen heeft al mooie dingen laten zien in de sprints, maar volgens Wuyts kan hij meer dan dat. "Het had een goed idee geweest om Philipsen binnen te halen en hem in deze functie verder te laten ontwikkelen. Hij is meer dan een sprinter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties