Niet iedereen wisselt van leverancier: ploeg van Keukeleire blijft ook volgende jaren op Cannondale rijden

Niet iedereen wisselt van leverancier: ploeg van Keukeleire blijft ook volgende jaren op Cannondale rijden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De ploeg van Jens Keukeleire doet niet mee aan de stoelendans der fietsleveranciers die we al gezien hebben bij aanvang van het nieuwe wielerseizoen. Bij EF Education-Nippo hebben ze hun overeenkomst met fietsleverancier Cannondale verlengd.

EF blijft dus een beroep doen op de fietsen van Cannondale. Dit jaar om te beginnen, maar daar stopt het niet bij De nieuwe verbintenis loopt nog tot het einde van 2023. Zo is het ook meteen duidelijk op welke fietsen het team zal rijden de volgende jaren.

Er is dan ook reeds een geschiedenis van een lange samenwerking met Cannondale, dat ooit nog hoofdsponsor van de ploeg was. "We willen met Cannondale samenwerken om de schoonheid van dit niveau te benadrukken, maar ook de sport overal toegankelijk te maken", zegt Jonathan Vaughters, CEO van de wielerploeg.

"Onze ambities om een bredere community in het wielrennen te bouwen liggen perfect in lijn met de spirit van EF Education-Nippo", zo ziet directeur marketing Jonathan Geran van Cannondale het dan weer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties