🎥 Onthulling Vueltaparcours nakende en ook Tim Wellens erg benieuwd: "Vorig jaar beleefde ik een fantastische tijd"

🎥 Onthulling Vueltaparcours nakende en ook Tim Wellens erg benieuwd: "Vorig jaar beleefde ik een fantastische tijd"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook van de Vuelta van 2021, de derde grote ronde van het jaar, gaan we gauw alles weten. Tim Wellens is ook wel benieuwd om te zien langs welke wegen de Ronde van Spanje het peloton dit jaar zal brengen. De editie van 2020 zal hij niet snel vergeten.

Donderdag gaat de organisatie van de Ronde van Spanje het nieuwe parcours, met alle bijhorende details, bekendmaken. Het wil u warm maken met een filmpje waarin Tim Wellens een boodschap inspreekt. "Het is echt spannend om het parcours van de Vuelta van 2021 te ontdekken", zegt onze landgenoot.

"De Vuelta is een hele mooie koers", vervolgt Wellens. "Vorig jaar beleefde ik daar een fantastische tijd." Met twee ritzeges kan dat moeilijk anders, al gaat het bij Wellens niet enkel over de sportieve resultaten in Spanje. "Met supermooie uitzichten ook. Het zijn er echt prachtige gebieden."

Het is dus aftellen naar de onthulling van de organisatie. "Ik kijk er naar uit om het nieuwe parcours te zien." De Vuelta begint dit jaar op 14 augustus en eindigt op 5 september.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties