EF Pro Cycling kiest in E3 Saxo Bank Classic voor oud-winnaar Ronde van Vlaanderen als kopman, geen Peter Sagan bij BORA-hansgrohe
Nils Wens
| 0 reacties

De selecties van EF Pro Cycling en BORA-hansgrohe voor de E3 Saxo Bank Classic zijn bekendgemaakt

EF Pro Cycling kiest in E3 Saxo Bank Classic voor oud-winnaar Ronde van Vlaanderen als kopman, geen Peter Sagan bij BORA-hansgrohe
Foto: © photonews

De selecties stromen binnen voor de E3 Saxo Bank Classic van deze middag. Zo is de Italiaan Alberto Bettiol de kopman bij EF Pro Cycling, terwijl er bij BORA-Hansgrohe geen spoor is van Peter Sagan.

EF Pro Cycling heeft dit seizoen nog niet enorm veel plezier kunnen beleven aan Alberto Bettiol, maar de Italiaan hoopt daar deze middag zelf verandering in te brengen. De oud-winnaar van de Ronde van Vlaanderen komt met de E3 Saxo Bank Classic een parcours op zijn maat tegen en met renners als Bissegger, Keukeleire, Beppu, Langeveld, Rutsch en van den Berg kan Bettiol rekenen op sterke ploegmaats. 

Bij BORA-Hansgrohe zal u deze middag niet moeten zoeken naar Peter Sagan. De Slowaak heeft afgehaakt voor de E3 Saxo Bank Classic. Zijn broer Juraj Sagan, Nils Politt, Daniel Oss, Marcus Burghardt, Maciej Bodnar, Patrick Gamper en Matthew Walls zijn wel van de partij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse
17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties