Patrick Lefevere zeer tevreden over het huzarenstukje van Deceuninck-Quick-Step in de Ronde van het Baskenland: "Ik ben zeer trots"
Nils Wens
| 0 reacties

Patrick Lefevere zag zijn ploeg vandaag een sterke prestatie leveren in de Ronde van het Baskenland

Patrick Lefevere zeer tevreden over het huzarenstukje van Deceuninck-Quick-Step in de Ronde van het Baskenland: "Ik ben zeer trots"
Foto: © photonews

Patrick Lefevere kan voorlopig tevreden zijn over het seizoen van Deceuninck-Quick-Step. De uitschieter is voorlopig uiteraard de overwinning van Kasper Asgreen in de Ronde van Vlaanderen, maar vandaag liet de Belgische wielerformatie een knappe prestatie zien in de Ronde van het Baskenland.

Met Mikkel Honoré en Josef Cerny zaten twee renners van Deceuninck-Quick-Step in de goede vlucht van de dag en beide renners bleven ook als enige over van de vlucht. Ze gingen dus onder elkaar uitvechten wie de overwinning kreeg en de zege was uiteindelijk voor Honoré. 

Met de nummers één en twee vandaag kan Lefevere dus tevreden terugblikken op de vijfde etappe van de Ronde van het Baskenland. "Bam nummer 15 en hoe? Ik ben zeer trots", schreef Lefevere op Twitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties